Első lépések
Hogyan kezdjem el?

Mindig az első mérföld a legnehezebb

Néhány alapvető dolog, mielőtt belevágunk:

- Kitartás nélkül el se kezd! Aki az első nehézség láttán feladja, sosem ér célt.

- Befektetett idő, tanulás és munka nélkül ez sem fog menni. Nem hiába kell minden szakmát megtanulni, időt ráfordítani és gyakorolni.

- Csapatban dolgozunk, ha problémád van, kérdezz bátran!

Mivel és hogyan?

1. A rendszerbe regisztrálva már láthatod a tényeket. A Szolgáltatások fül alatt linkeket generál a program, ami már a te kódszámoddal jelenik meg.  Valahol középen találod az "Építs csoportot" linket, azt másold ki! 

Hogyan? Kattints a gombra, és a kezdő lépések részletes útmutatójából megtudod!


2. Ha már profibb vagy, készíthetsz képes szövegeket (ingyenes képek a Pixabay.com-ról), de egyszerűen megfogalmazva is célt érhetsz. Pl. : "Otthon végezhető munkára keresek kitartó munkatársakat az ország egész területéről!" És a szöveg alá beillesztheted a linkedet. (klikk -> jobb egérgomb/beillesztés)

3. Hová tedd fel a hirdetésedet?

A közösségi oldalak különböző otthoni munkával, valódi pénzkeresettel foglalkozó csoportjai éppen megfelelnek erre. Csatlakozz minél több ilyenhez, és oszd meg a linkedet, szövegedet minden nap, minél több oldalon. 5 hozzád csatlakozott fő után csoportvezető leszel, és a csoportod munkája után 20% jutalék jár.

Hogyan tovább?

4. A következő lépéseknél meg kell ismerkedned azokkal a cégekkel, melynek szolgáltatásait és termékeit a rendszerben reklámoznod kell. Egyikük a Radar hirdetőrendszer hirdetési portálja, ahol te magad is ajánlhatod, hirdetheted a Szetar rendszerét az első pont szerint. Minden rajtad keresztüli fizetett hirdetés után 30% a jutalékod!

5. Ismét a Szolgáltatások fül alatt megtalálhatod a Hirdetési szolgáltatás 18 országos hirdetési oldalon link generálót. Másold ki rögtön az első linket a Radar hirdetőrendszer hirdetési portálját, és a 2-es, 3-as pont szerint hirdesd! Ugyanazon közösségi oldalakon, vagy még szélesebb körben.

6. Ami nagyon fontos, és amivel nagyobb jutalékot lehet elérni, ha Cégeknek ajánlod a Radar hirdetőrendszerét. Itt már a közösségi oldalaknál olyan csoportokat kell keresni, ami kifejezetten cégeknek szól. Itt a rendszernél a Szolgáltatások fülnél a 18 országos hirdetési oldal generálásánál a Céges radar linket kell választani. Másolás, beillesztés a szokott módon.

És még mindig van tovább

7. Készítsd el saját oldaladat a facebook segítségével! Az enyém így néz ki: KATT IDE! Nem nehéz, csak menj rá az oldalakra/új oldal, és már kezdheted is! Témaként a Hirdetést írd be! Ha segítség kell, csak szólj!

8. Készíthetsz saját weboldalt mind a csapatépítéshez, mind magához a szolgáltatások ajánlásához. Itt az enyém: KATT IDE! Leutánozható, mert technikai tudást sem igényel. Ez azért is jó, mert összeszedettebben hirdetheted a partnercégeinket, vagy épp a munkát, és a facebook sem tilt le a sok azonos link miatt.

9. A facebook (egy remek találmány!) arra is lehetőséget ad, hogy saját csoportot alapíts, vagy belépj a Szetar nagy csoportjába. Ez azért fontos, hogy csapatod tagjait mindig könnyedén informálni tudd, és ne kelljen mindenkivel külön értekezned apróságokról. Persze fontos, hogy elérhető legyél bárki számára, de a csoportnak összekovácsoló, és ösztönző ereje van.

Reklám és hirdetés

10. Nap mint nap, kitartó munkával és kreativitással, a hirdetések többszörös, rendszeres megosztásával csapatod bővülni fog. Akkor már tovább léphetsz, és a Szolgáltatások fül alatti link generálóval különböző témákban különböző csoportokban hirdethetsz.

11. Ha még komolyabb bevételre vágysz, és már elég jól megy a fenti pontokba szedett munka, lépj tovább! Jelentkezz profi hirdetésszervezőnek!

12. Időbe telik, mire magasabb szinten profitálhatsz a munkádból. De ha valaki mást ígér, az hazudik! Olyan otthoni munka, melyből egy hét alatt milliomos lehetsz, nem létezik. Ám kitartó munkával, napi pár óra időráfordítással kiválthatod főállásodat, kiegészítheted jövedelmedet, és minden évben lesz pénzed egy hosszabb nyaralásra.

Mert a siker kulcsa, te vagy!