Haladóknak
Segítség haladóknak

Ha már túl vagy a kezdő lépéseken, és tovább haladnál, itt van néhány remek ötlet, természetesen részletesen.

A Szetar oldalán több partner linkjét megtalálod. Rögtön felül a Radar település hirdető, mellette a Szupermobil, végén pedig a Profiwebmester. A már tanult módon tudsz linket generálni a saját kódoddal. (természetesen egyszerre csak egyet)

A már ismert módon keress rá olyan oldalakra, ahová a partnerek linkjeit be tudod helyezni. Ilyen pl. a facebook piac, ahol nagyon sok adok-veszek dolog van. Ajánld nekik a Radar hirdetőrendszer szolgáltatásait, a mobilflotta csomagokat, vagy saját weboldal készítést. Persze ugyanezt CÉGes csoportokban is megteheted, mivel mindhárom partner szolgáltatásait igénybe vehetik magánszemélyek és cégek egyaránt.

A Radar hirdetőrendszer széles skálán kínálja a lehetőségeket. A Szetar oldalon található generálható linkek mellett kifejezetten egy-egy csoportnak is vannak kihagyhatatlanul kedvezményes ajánlatai. Ilyen az INGATLAN RADAR OFFICE, ahol komplett csomagokat ajánlanak ingatlanirodáknak vagy közvetítőknek.

AZ INGATLAN RADAR OFFICE linkje: https://ingatlanradar.eu/ajanlatingatlanosoknak?a=3892176394 (Az én kódom helyére helyezd a sajátodat!)


A másik csoport a cégek és vállalkozások. (A facebookon kifejezetten ilyen csoportokba belépve érdemes megosztani ezt az ajánlatot.) Bár  a mi munkánk csupán a reklámozás, nem árt tudnunk, mit kínálunk. Ezért javaslom, te magad is olvasd el a linkeid alatt található oldalak tartalmát!

A RADAR HIRDETŐ OFFICE linkje: https://radarhirdeto.hu/ajanlatcegeknek?a=3892176394 (Természetesen behelyettesítve a te kódoddal)

A Radar hirdetőrendszer hirdetésszervezőket, hírszerkesztőket keres. Ez a lehetőség is osztható, hiszen a csoportunkban lévő hirdetésszervező munkája után is jár jutalék.

Linkje: https://hireink.hu/hireink_karrier?a=3892176394 (Kódcserével)

Minden link akkor él, ha alatta megjelenik a kép.

Hol osztható?

- Ingatlanradar a facebook bármilyen ingatlannal kapcsolatos csoportjában, emailen, twitteren stb.

- Céges radar a facebook cégekkel, vállalkozásokkal kapcsolatos csoportjaiban, és egyéb releváns helyeken.

- Hirdetésszervező munka a facebook munka csoportjaiban, twitteren, hirdetési portálokon.


ÉLJ A LEHETŐSÉGEKKEL!!!

Add fel hirdetésedet itt is!